Înscrieri pentru copiii interesaţi să participe la activităţile care se desfăşoară la cercurile artistice, ştiinţifice şi tehnice.

Înscrierea copiilor la cerc se face în urma unei solicitări scrise din partea părintelui sau a reprezentantului legal.

Pentru înscriere este necesară completarea unui formular în care sunt trecute datele de contact ale elevului şi acordul părinţilor de a ­ îsi înscrie copilul la unul din cercurile artistice, ştiinţifice şi tehnice.

Palatul Copiilor Suceava este locul în care copiii pot desfăşura activităţi coordonaţi de cadre didactice bine pregătite, în următoarele domenii: Astronomie, Atelierul fanteziei, Cenaclu literar şi jocuri de comunicare, Dans clasic, Dans modern, Dans sportiv, Ecoturism / Meteorologie, Jurnalism, Karting - educaţie rutieră, Cultură şi civilizaţie engleză, Origami, Pictură și Dansuri populare.


Părinții sunt invitați să completeze formularul online începând cu data de 6 septembrie 2021, după care sunt așteptați la sediul palatului începând cu data de 13 septembrie 2021, orele 9 - 13, 15 - 18 iar vineri, 17 septembrie 2021, orele 9 - 13.

Cererea de înscriere pentru anul scolar 2021-2022.


CURSURILE SUNT GRATUITE!

La cercurile la care se va face o preselecție, fiecare coodornator de cerc va solicita părinților acele documente conforme cu activitatea desfasurata.

  • Inscrierile sunt valabile doar dupa stabilirea programului impreuna cu profesorul coordonator al cercului solicitat!
  •